SMKSM blog

Tahniah buat pasukan Malaysia yang menjuarai kejohanan Piala Suzuki baru baru ini menewaskan Indonesia dengan agregat 4-2. Kejayaan ini sungguh manis buat pemain dan rakyat Malaysia yang sudah sekian lama menunggu kebangkitan skuad bola sepak negara.


Pelbagai habuan akan menanti di atas kecemerlangan anak anak muda negara ini. Pada 2 Disember 2011, YAB Dato' Ahmad bin Said, Menteri Besar Terengganu telah mengumumkan hadiah daripada kerajaan negeri kepada anak anak Terengganu yang telah mewakili negara dalam kejohanan tersebut.....
Selanjutnya layan di sini..
Zaidi muda

SMK Sultan Mansor(facebook)

Maklumat Asas


Lokasi:
Jalan Kedai Buluh
Kuala Terengganu, Malaysia, 21070

Maklumat Terperinci


Letak Kereta:
Jalan
Transit Awam:
Bas Sekolah,mak ayah,basikal dll
Halaman Facebook:
http://www.facebook.com/Smksm

Maklumat Hubungan


Telefon:
09-619 2723
Perihal:
Sumer Pelajar@Bekas Pelajar SMKSM Dijemput Untuk Jadik Fan kat sini..Khas Untuk Menyambung Ikatan Sillaturahim Khususnya biler Korang Da Tamat Sekolah Nanti.

Selanjutnya di sini..Smksm facebook

Hari Kokurikulum SMK Sultan Mansor 

 TERENGGANU - Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Sultan Mansor berjaya menganjurkan sambutan Hari Kokurikulum dan Temu Murni 2010 dengan tema "Kokurikulum Pemangkin Kecemerlangan Sahsiah Pelajar" di sini, baru-baru ini.

Guru Penolong Kanan Kokurikulum, Shaharuddin Abdullah berkata, kegiatan kokurikulum merupakan komponen penting dalam proses pembinaan dan pembangunan pelajar.
Menurut beliau, ia adalah sebahagian daripada bidang pendidikan yang membantu memantapkan keupayaan dan prestasi pelajar. 

Selanjutnya..